Συσκευές & Αξεσουάρ
Orman Kebabı
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sarımsak1 diş
-
domates salçası50 g
-
tereyağı60 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
un10 g
-
kuzu but, kemiksiz kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)650 g
-
konserve doğranmış domates200 g
-
su500 g
-
toz karabiber¼ tk
-
tuz¾ tk
-
havuç küp küp kesilmiş (1,5 cm)300 g
-
dondurulmuş bezelye250 g
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
taze kekik (προαιρετικό πεδίο) süslemek için
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
24.7 g
Θερμίδες
2053.2 kJ /
491.2 kcal
Λιπαρά
30.9 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Υδατάνθρακες
28.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1ωρ. 45 λεπτ.
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1ωρ. 40 λεπτ.
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1ωρ. 5 λεπτ.
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1ωρ. 15 λεπτ.
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9ωρ. 15 λεπτ.
Anne Köftesi
1ωρ. 10 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1ωρ.
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2ωρ.
Domates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1ωρ. 50 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία