Συσκευές & Αξεσουάρ
Pâte de fruits
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
50 sztuk
Υλικά
-
150 g cukru plus dodatkowa ilość do do obtoczenia
-
25 g pektyny jabłkowej
-
200 g syropu glukozowego
-
1000 g purée owocowego np. purée z mango z puszki (patrz wskazówka)
-
10 g kwasku cytrynowego w proszku, plus dodatkowa ilość do obtoczenia (opcjonalnie)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 50 sztuk
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
14193.3 kJ /
3390 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
17 g
Υδατάνθρακες
844 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24ωρ. 50 λεπτ.
Świąteczne trifle piernikowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Budyń malinowy
10 λεπτ.
Bajaderki
1ωρ. 15 λεπτ.
Drożdżowe ślimaczki z twarogiem
1ωρ. 20 λεπτ.
Piszinger kakaowy
12ωρ. 30 λεπτ.
Brazylijskie banoffee
1ωρ. 25 λεπτ.
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1ωρ. 15 λεπτ.
Batony z musli
50 λεπτ.
Wiedeńskie czekoladki
50 λεπτ.
Karmelowe toffi
2ωρ.
Gofry czekoladowe z sosem toffi i bananami
1ωρ.