Fondant caramélisé à la rhubarbe

Fondant caramélisé à la rhubarbe

4.7 109 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
    500 g
  • de sucre en poudre
    270 g
  • de beurre coupé en morceaux
    160 g
  • de farine de blé
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait ribot
    60 g
  • œufs
    4

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 400.2 kcal / 1685.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 48.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων