
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Orangen Bio4
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Cashewkerne, geröstet, gesalzen80 g
-
Schalotten halbiert3
-
Öl30 g
-
Rote Bete, gekocht vakuumiert (à 500 g), grob gewürfelt2 Pck.
-
kochendes Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Schmand200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1037 kJ /
247 kcal
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMitternachtssuppe mit Lachs
45 λεπτ.
Basilikumsuppe
25 λεπτ.
Kohlrabisuppe
30 λεπτ.
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 λεπτ.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 λεπτ.
Andalusische Fischsuppe
50 λεπτ.
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 λεπτ.
Schnelle Linsen-Apfel-Suppe
30 λεπτ.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 λεπτ.
Mangold-Ingwer-Suppe
40 λεπτ.
Original französische Zwiebelsuppe
1ωρ.