
Συσκευές & Αξεσουάρ
Irish Seafood Chowder
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
1682 kJ /
402 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

St. Paddy's Day
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Paella
30 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 Std. 30 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min