Συσκευές & Αξεσουάρ
Laugenbrezeln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
9 Stück
Υλικά
Teiglinge
-
Wasser, kalt235 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker½ TL
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Backmalz1 TL
-
Schweineschmalz40 g
Lauge und Fertigstellung
-
Natron2 TL
-
kochendes Wasser50 g
-
grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1099 kJ /
263 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1 godz. 40 min
Käse-Kräcker
1 godz.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 godz. 40 min
Sauerkrauttaler
2 godz. 20 min
Focaccine
2 godz.
Käsestangen
2 godz. 45 min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 godz. 10 min
Mini-Zupf-Pizzen
1 godz. 45 min
Pizzabrote
50 min
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 godz.