Remolacha fermentada

Remolacha fermentada

3.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
4 tarros

Υλικά

Salmuera
  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal
Fermentación
  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Διατροφή ανά 1 tarro

Θερμίδες 115 kcal / 481 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων