Pizza à la farine d'épeautre

Pizza à la farine d'épeautre

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Pâte
  • huile d'olive extra vierge pour badigeonner
  • 220 g d'eau à température ambiante
  • 1 c. à café de sucre
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • 200 g de farine manitoba
    200 g de farine pour pizza
  • 200 g de farine d'épeautre
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 ½ c. à café de sel
Garniture
  • 450 g de chicorée rouge en lamelles
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 200 g de taleggio (sans la croûte)
  • 10 - 15 noix décortiquées

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 213 kcal / 891 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων