Focaccia à la farine d'épeautre

Focaccia à la farine d'épeautre

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Pâte
  • 60 g de poireaux en tronçons (2 cm)
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 2 c. à café de sel (à adapter)
  • 300 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine manitoba
    250 g de farine pour pizza
  • 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
  • 150 g de salami en tranches (3 mm)
  • 6 figues séchées en quartiers

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 463 kcal / 1937 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 60 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων