Focaccia aux pois chiches

Focaccia aux pois chiches

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
18 tranches

Υλικά

  • 240 g de pois chiches en boîte égouttés
    240 g de pois chiches, cuits, égouttés
  • 510 g d'eau
  • 25 g de levure fraîche
    1 sachet de levure sèche
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour badigeonner
  • 900 g de farine
  • 150 g de pancetta en dés
  • 1 c. à café de sel selon les goûts
  • 1 brin de romarin, frais lavé et séché

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 295 kcal / 1234 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 41 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων