Rotolo aux champignons et poivrons

Rotolo aux champignons et poivrons

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Pâte
  • d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
    30 g
  • d'eau
    220 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure sèche
  • de farine pour pizza
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
Garniture
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de poivron jaune en dés (1 cm)
    60 - 80 g
  • de poivron rouge en dés (1 cm)
    60 - 80 g
  • de champignons de Paris, frais parés, en fines lamelles
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pincée
  • piments rouges, frais épépinés
    2
  • de lait pour badigeonner
    20 g

Διατροφή ανά 8 portions

Θερμίδες 336 kcal / 1406 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων