
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 10 portions
Θερμίδες
391.3 kcal /
1643.5 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
21.3 g
Υδατάνθρακες
42.2 g
Φυτικές ίνες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.
Wasabi mayonnaise
10 λεπτ.
Earl Grey and whisky glaze
1ωρ.
Lime glaze
40 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.