
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried chickpea and lentil sandwich filling
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried red lentils (see Tips)100 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
apple peeled, cored and cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lemon juice½ tsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 ½ tsp
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
curry powder2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
214.9 kcal /
902.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 min
No fail béchamel
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Arrabbiata sauce
20 min
Tomato pasta sauce
40 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Diane sauce
20 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Teriyaki sauce
25 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mushroom sauce
20 min
Caramelised balsamic reduction
30 min