
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried chickpea and lentil sandwich filling
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried red lentils (see Tips)100 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
apple peeled, cored and cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lemon juice½ tsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 ½ tsp
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
curry powder2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
214.9 kcal /
902.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.
Wasabi mayonnaise
10 λεπτ.
Earl Grey and whisky glaze
1ωρ.
Lime glaze
40 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.