Fettuccine with Arugula and Ricotta

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
    2 oz pecorino romano, in pieces
  • arugula leaves plus extra to garnish
    5 oz
  • unsalted pistachios, shelled
    1 oz
  • garlic clove (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • salt plus extra to boil with pasta
    ¼ tsp
  • ricotta cheese
    3 ½ oz
  • homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
    1
  • water to boil pasta

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 535 kcal / 2238 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων