
Συσκευές & Αξεσουάρ
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
104 kcal /
435 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Samen thuis genieten
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRomige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 λεπτ.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Καμία βαθμολογία
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Miso Udon Noedels
Καμία βαθμολογία
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Japanse Ramen Noedelsoep
Καμία βαθμολογία
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Καμία βαθμολογία