Stervormige walnootravioli met champagnesaus

Stervormige walnootravioli met champagnesaus

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porties

Υλικά

Raviolideeg
  • bloem
    200 g
  • eieren
    2
  • olijfolie
    1 el
Raviolivulling
  • verse peterselie plus extra voor de garnering
    2 takjes
  • Parmezaanse kaas
    40 g
  • gepelde walnoten
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    30 g
  • peer in blokjes (1 cm)
    100 g
  • zongedroogde tomaten gehalveerd
    20 g
  • ricotta
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • gemalen nootmuskaat
    3 snuifjes
Champagnesaus
  • knoflookteentje
    1
  • sjalot
    30 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    30 g
  • bloem
    1 tl
    1 tl maïszetmeel
  • groentenbouillon
    180 g
  • Champagne
    200 g
  • room, 20 % vet
    20 g
  • zout
    1 - 2 tl
  • water
    1 - 1 ½ l
  • grenadine
    20 g

Διατροφή ανά 4 porties

Θερμίδες 2567.4 kcal / 10742 kJ
Πρωτεΐνη 78.1 g
Λιπαρά 138.9 g
Υδατάνθρακες 223.7 g
Φυτικές ίνες 16.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 59.8 g
Νάτριο 5637.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων