Magdalenki (bez glutenu)

Magdalenki (bez glutenu)

4.4 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 sztuk

Υλικά

  • 150 g mąki z brązowego ryżu (patrz wskazówka)
  • 2 jajka
  • 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 110 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 1 łyżka skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
    1 łyżka skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
  • olej do natłuszczenia formy

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 sztukę

Πρωτεΐνη 1.6 g
Θερμίδες 491 kJ / 117 kcal
Λιπαρά 6.4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Υδατάνθρακες 13.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων