Magdalenki (bez glutenu)

Magdalenki (bez glutenu)

4.4 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 sztuk

Υλικά

  • mąki z brązowego ryżu (patrz wskazówka)
    150 g
  • jajka
    2
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    100 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    110 g
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego
    2 łyżeczki
  • skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
    1 łyżka
    1 łyżka skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
  • olej do natłuszczenia formy

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 117 kcal / 491 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 13.1 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων