Ciasto Marlenka

Ciasto Marlenka

4.7 338 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 40 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • mleka w temp. pokojowej
    650 g
  • budyniu waniliowego, w proszku bez cukru
    80 g
Miodowe blaty
  • masła pokrojonego na kawałki
    120 g
  • cukru pudru
    200 g
  • miodu
    75 g
  • sody oczyszczonej
    1 łyżka
  • octu, białego
    1 łyżka
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    600 g
  • jajka
    2
Posypka
  • orzechów włoskich, łuskanych
    30 g
  • czekolady deserowej
    30 g
Krem budyniowo-kajmakowy i przełożenie
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • masy kajmakowej w temp. pokojowej (510 g)
    1 puszka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 510 kcal / 2133.9 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 63.5 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.8 g
Νάτριο 303 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων