Wieniec orkiszowy

Wieniec orkiszowy

4.9 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
24 porcje

Υλικά

Ciasto zaparzane
  • 125 g mleka
  • 25 g mąki orkiszowej, białej
Ciasto właściwe
  • 245 g mleka
  • 500 g mąki orkiszowej, białej plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 70 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 50 g masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
    1 łyżeczka suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 jajko roztrzepane, do posmarowania
  • migdały, w płatkach do posypania
  • cukier perlisty do posypania

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 113.9 kcal / 476.8 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 19.2 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 110.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων