
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
295 kcal /
1234 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fresh Pasta Homemade
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Squid and Shrimp Risotto
1ωρ.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1ωρ. 25 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.
Lemon Garlic White Rice
35 λεπτ.