Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm sweet potato and chickpea salad
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
1824 kJ /
434.3 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
8.8 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParsnip and bean mash
25min
Stuffed tomatoes
50min
Warm cabbage dish
15min
Yorkshire puddings
3h 40min
Tempura vegetables
30min
Aussie potato salad
1h 30min
Sweet potato lentil pie
50min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Almond biscotti
1h 10min
Apple and sage stuffing
10min
Brandy butter
10min