
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso corn purée with almond ricotta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
515.4 kcal /
2164.7 kJ
Πρωτεΐνη
19.4 g
Λιπαρά
33.8 g
Υδατάνθρακες
29.1 g
Φυτικές ίνες
13.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Chinese greens
30 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.