Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso corn purée with almond ricotta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Λιπαρά
33.8 g
Φυτικές ίνες
13.1 g
Υδατάνθρακες
29.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm sweet potato and chickpea salad
45 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.