
Συσκευές & Αξεσουάρ
Iranian Vegetable Stew
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
dried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
266 kcal /
1113 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Middle Eastern
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min