
Συσκευές & Αξεσουάρ
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
diş sarımsak1
-
taze zencefil soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
portakal marmeladı60 g
-
taze kekik yaprağı1 tutam
-
zeytinyağı20 g
-
balzamik sirke20 g
-
porto şarabı50 g
-
su550 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)2
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)350 g
-
toz tatlı kırmızı biber toz½ tk
-
tereyağı30 g
-
süt120 g
-
taze börülce temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş120 - 150 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
750 kcal /
3136 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1h 20min
Sebzeli Tavuk
45min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Ninguna valoración
Chialı Tavuk Burger
1h 10min
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30min
Kuru Fasulye
10h
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Basmati Pilavı
1h
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min