
Συσκευές & Αξεσουάρ
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
diş sarımsak1
-
taze zencefil soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
portakal marmeladı60 g
-
taze kekik yaprağı1 tutam
-
zeytinyağı20 g
-
balzamik sirke20 g
-
porto şarabı50 g
-
su550 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)2
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)350 g
-
toz tatlı kırmızı biber toz½ tk
-
tereyağı30 g
-
süt120 g
-
taze börülce temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş120 - 150 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
750 kcal /
3136 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Etli Fajita
40 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.