Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı

Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

  • chili biberi (προαιρετικό πεδίο) çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş
    ½ - 1
  • kemiksiz, derili ördek göğsü (toplam yakl. 750 g) (bk. çeşitleme)
    3 adet
  • Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneri)
    2 - 3 yk
  • taze zencefil soyulmuş, dilimlenmiş (2-3 mm)
    15 g
  • diş sarımsak
    2
  • chili biberi (προαιρετικό πεδίο) çekirdekleri çıkartılmış, parçalara bölünmüş
    ½ - 1
  • Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneriler)
    2 - 3 yk
  • tuz
    2 tutam
  • su
    1200 g
  • ev yapımı sebze bulyon
    2 tk
    1 tk toz sebzeli çeşni
  • soya sosu
    80 g
  • uzun taneli pirinç
    200 g
  • pak choi parçalara bölünmüş
    200 g
    200 g Çin lahanası, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • brokoli çiçeklerine ayrılmış (2 cm)
    100 g
  • susam yağı
    2 tk
  • mantar dilimlemmiş (1 cm)
    250 g
  • bal
    3 - 4 yk

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 600 kcal / 2512 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 60 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων