
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
kişniş yaprağı4 dal
-
maydanoz yaprağı4 dal
-
soğan ikiye bölünmüş200 g
-
kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)400 g
-
tuz3 tk
-
toz karabiber½ tk
-
zeytinyağı40 g
-
havuç parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)400 g
-
turp 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)250 g
-
toz tarçın1 tk
-
toz zencefil1 tk
-
su900 g
-
derisiz tavuk göğsü fileto ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)300 g
-
kasap sosisi (προαιρετικό πεδίο)6
-
kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)400 g
-
köftelik bulgur350 g
-
kuru üzüm70 g
-
konserve nohut süzdürülmüş350 g
-
harissa ezmesi1 - 2 tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
900 kcal /
3753 kJ
Πρωτεΐνη
51 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1 Std. 20 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Karnıyarık
1 Std.
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Sömelek Köfte
1 Std.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1 Std. 30 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Etli Fajita
40 Min
Biberli Bonfile Küpleri
30 Min