
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
kişniş yaprağı4 dal
-
maydanoz yaprağı4 dal
-
soğan ikiye bölünmüş200 g
-
kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)400 g
-
tuz3 tk
-
toz karabiber½ tk
-
zeytinyağı40 g
-
havuç parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)400 g
-
turp 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)250 g
-
toz tarçın1 tk
-
toz zencefil1 tk
-
su900 g
-
derisiz tavuk göğsü fileto ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)300 g
-
kasap sosisi (προαιρετικό πεδίο)6
-
kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)400 g
-
köftelik bulgur350 g
-
kuru üzüm70 g
-
konserve nohut süzdürülmüş350 g
-
harissa ezmesi1 - 2 tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
900 kcal /
3753 kJ
Πρωτεΐνη
51 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1h 20min
Sebzeli Tavuk
45min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Pas d’évaluation
Chialı Tavuk Burger
1h 10min
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30min
Kuru Fasulye
10h
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Basmati Pilavı
1h
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min