
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemongrass Tempeh
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)250 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices (0.5 cm)60 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)4 tbsp
-
mirin3 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
water40 g
-
cold pressed sesame oil20 g
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) chopped, to garnish½
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
912 kJ /
218 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everyday Vegan
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot and Coconut Salad
5 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Chunky Guacamole
10 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Prawn Arrabbiata
30 min