
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quinoa tabouli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236.5 kcal /
993.3 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
131.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on quinoa
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJeera rice (Cumin rice - TM6)
45 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Potato pancakes
45 Min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Paneer tikka
40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Pilaf with fragrant tarka
1 Std. 20 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min