Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantarlı Et
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
dana bonfile şeritler halinde kesilmiş (12 cm x 1 cm x 1 cm)1000 g
-
zeytinyağı2 yk
-
tuz1 ¼ tk
-
toz karabiber½ tk
-
soğan ikiye bölünmüş130 g
-
diş sarımsak2
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)40 g
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)550 g
-
kuru kekik damak tadına göre¼ tk
-
su100 g
-
mısır nişastası2 yk
-
soğuk su2 yk
-
Dijon hardalı1 yk
-
krema50 g
-
maydanoz sadece yaprakları, ince kıyılmış5 g
-
dereotu yaprağı ince kıyılmış1 dal
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
52.4 g
Θερμίδες
2882.5 kJ /
689.6 kcal
Λιπαρά
49 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1ωρ. 45 λεπτ.
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1ωρ. 40 λεπτ.
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1ωρ. 5 λεπτ.
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1ωρ. 15 λεπτ.
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9ωρ. 15 λεπτ.
Anne Köftesi
1ωρ. 10 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1ωρ.
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2ωρ.
Domates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1ωρ. 50 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία