Tarta z botwinką i serem feta

Tarta z botwinką i serem feta

4.5 321 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Ciasto
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    110 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    120 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej
    100 g
  • wody zimnej
    30 - 40 g
  • soli
    1 płaska łyżeczka
Farsz
  • botwiny w całości (ok. 350 g każdy)
    2 pęczki
  • ząbki czosnku
    2
  • masła
    30 g
  • wody
    20 g
  • sera typu feta pokruszonego
    170 - 200 g
    170 - 200 g sera koziego, twarogowego, pokruszonego
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    100 g
  • jajka
    3
  • soli (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • koperek, świeży do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 340.6 kcal / 1426.1 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 23.1 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων