
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sumac and Quinoa Lavosh
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 portions
Υλικά
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
107 kcal /
449 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
13 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
220 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2 godz. 10 min
Hidden Veg Sausage Rolls
3 godz. 45 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Leek Quiche
1 godz. 20 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.
Salt Cod Fritters
45 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 35 min
Crab Tart
2 godz. 30 min