
Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜蓉蒸软骨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
海鱼干 ,泡软后沥干水分10 克
-
虾米 ,泡软后沥干水分20 克
-
新鲜鱿鱼须 ,切小块100 克
-
蒜头20 克
-
姜 ,切片10 克
-
猪肋排 ,切块,选择带软骨多的500 克
-
糖2 茶匙
-
油1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
水 ,蒸煮用700 克
-
香菜 ,适量,装饰用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
453.3 kcal /
1896.3 kJ
Πρωτεΐνη
22.2 g
Λιπαρά
37.8 g
Υδατάνθρακες
14.5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα