 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜蓉蒸软骨
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          海鱼干 泡软后沥干水分10 克
- 
          虾米 泡软后沥干水分20 克
- 
          新鲜鱿鱼须 切小块100 克
- 
          蒜头20 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          猪肋排 切块,选择带软骨多的500 克
- 
          糖2 茶匙
- 
          油1 茶匙
- 
          淀粉1 茶匙
- 
          蒸鱼豉油1 汤匙
- 
          水 蒸煮用700 克
- 
          香菜 适量,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1896.3 kJ  / 
                        453.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        37.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    