蒜蓉蒸软骨

蒜蓉蒸软骨

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 海鱼干 ,泡软后沥干水分
    10 克
  • 虾米 ,泡软后沥干水分
    20 克
  • 新鲜鱿鱼须 ,切小块
    100 克
  • 蒜头
    20 克
  • ,切片
    10 克
  • 猪肋排 ,切块,选择带软骨多的
    500 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙
  • ,蒸煮用
    700 克
  • 香菜 ,适量,装饰用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 453.3 kcal / 1896.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 37.8 g
Υδατάνθρακες 14.5 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων