
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341.4 kcal /
1433.9 kJ
Πρωτεΐνη
33.2 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
762.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Taste of Malaysia
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Prawn noodle curry
10min
Steamed fish with green mash
50min
Simple steamed salmon
30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Chilli garlic prawns
10min
Quick prawn stir-fry
20min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Pasta alla puttanesca
35min