
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
762.9 mg
Πρωτεΐνη
33.2 g
Θερμίδες
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Λιπαρά
15.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Taste of Malaysia
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Fragrant whole barbecued fish
2ωρ. 50 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Tuna avocado bowl
45 λεπτ.
Gyoza meatballs
35 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.