
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
190 kcal /
801 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
307 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3h
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Mini Everything Bagels
1h 20min
Herb Bread
1h 10min
Walnut Scones
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Steamed Wholemeal Bread
2h
Potato Flatbreads
12h