Grape, Brie and Rosemary Flatbread

Grape, Brie and Rosemary Flatbread

4.6 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
12 slices

Υλικά

  • dried instant yeast
    2 ¼ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • water
    220 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • strong white bread flour
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    10 g
  • Brie cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • seedless red grapes halved
    200 g
  • fresh rosemary leaves only, roughly chopped
    3 sprigs
  • coarse sea salt for sprinkling

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 slice

Νάτριο 307 mg
Πρωτεΐνη 7 g
Θερμίδες 801 kJ / 190 kcal
Λιπαρά 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 27 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων