Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre

Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre

3.9 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 parts

Υλικά

  • de dattes dénoyautées
    40 g
  • d'amandes décortiquées
    60 g
  • de gingembre confit
    100 g
  • de graines de tournesol
    15 g
  • de yaourt nature
    125 g
  • de farine de châtaigne
    100 g
  • de farine de riz
    70 g
  • de fécule de maïs
    40 g
  • de miel liquide
    40 g
  • d'huile de pépins de raisin
    30 g
  • œufs
    2
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 195.9 kcal / 818.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 26.4 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων