剁椒蒸双菌

剁椒蒸双菌

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 金针菇 ,切去根部,洗净沥干
    250 克
  • 新鲜黑木耳
    100 克
  • 剁椒 ,红色的
    2 汤匙
  • 500 克
  • 素蚝油
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 花椒油
    ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 102.3 kcal / 428.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων