
Συσκευές & Αξεσουάρ
剁椒蒸双菌
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
金针菇 ,切去根部,洗净沥干250 克
-
新鲜黑木耳100 克
-
剁椒 ,红色的2 汤匙
-
水500 克
-
素蚝油1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
花椒油½ 茶匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
醋1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
102.3 kcal /
428.3 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

我爱素食
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα