
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pecan and Cranberry Rye Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
14 slices
Υλικά
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
212 kcal /
887 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
27 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
274 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3h
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Mini Everything Bagels
1h 20min
Herb Bread
1h 10min
Walnut Scones
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Steamed Wholemeal Bread
2h
Potato Flatbreads
12h