Συσκευές & Αξεσουάρ
Sardine Empanada
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
320 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1473 kJ /
353 kcal
Λιπαρά
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Mini Pizzas
1h 20min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
50min
Quick Bread Rolls
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Creamy Feta Dip
5min
Pizza Mummy
1h 20min
Oatcakes
1h
Sausage Rolls
1h 10min