
Συσκευές & Αξεσουάρ
Profiteroles
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
18 pieces
Υλικά
Choux pastry
-
water150 g
-
butter, unsalted cut in pieces80 g
-
salt1 pinch
-
sugar (10 g)2 tsp
-
flour120 g
-
eggs (53-63 g each)3
Chocolate sauce
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces250 g
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
731.8 kJ /
174.9 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4h 25 min.
Unbaked Marbled Cheesecake
4h 35 min.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25 min.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10 min.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min.
Mango Chia Pudding
4h 10 min.
Mango Ice Lollies
6h 20 min.
Sticky Toffee Puddings
1h
Seville Orange Sorbet
3h 25 min.
Rhubarb Fool
1h 10 min.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1h 10 min.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45 min.