Bife tártaro com emulsão de mostarda

Bife tártaro com emulsão de mostarda

4.0 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Tártaro
  • alcaparras
    40 g
  • cornichons
    40 g
  • chalota
    50 g
  • lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
    250 g
  • lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
    250 g
  • Flor de sal q.b.
  • Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
  • óleo de amendoim
    125 g
  • gemas de ovo
    2
  • mostarda de Dijon
    40 g
  • sal marinho
    1 pitada de
  • Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
  • Alcaparras q.b. p/ servir
  • Flor de sal q.b. p/ servir

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 506.7 kcal / 2120.2 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 3.8 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.4 g
Νάτριο 457.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων