
Συσκευές & Αξεσουάρ
Middle Eastern planked salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
818.3 kcal /
3436.8 kJ
Πρωτεΐνη
56.8 g
Λιπαρά
51.7 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Νάτριο
1348.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Chilli garlic prawns
10 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Brak ocen
Sicilian prawn salad
Brak ocen
Salmon and mushroom rice
40 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Brak ocen
Moules Marinière (mussels)
Brak ocen
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min