
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cornbread with jalapeño honey butter
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
337.1 kcal /
1415.6 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
21.3 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
463.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pilau rice
30 min
Ratatouille
40 min
Garlic and sage mash
30 min
Creamy potato mash
30 min
One whole cauliflower
45 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Quick beetroot relish
40 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Chhole (chickpea curry)
35 min