
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough-style Loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 122ωρ. 45 λεπτ.
14 slices
Υλικά
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
dried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
132 kcal /
560 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
406 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYoghurt Bread
2ωρ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Pretzels
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.