
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked mussels with Pernod sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
5869.4 mg
Πρωτεΐνη
165.7 g
Θερμίδες
6965 kJ /
1658.3 kcal
Λιπαρά
82.4 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
42.3 g
Υδατάνθρακες
59.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Salmon rice bowl (gut health)
45 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.