Συσκευές & Αξεσουάρ
Jam-filled sweet potato doughnuts
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.3 g
Θερμίδες
976.7 kJ /
232.5 kcal
Λιπαρά
4.4 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
43.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Sabayon
15 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Pavlova
6 Std.
Hot chocolate on a stick
1 Std. 20 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Floating islands
1 Std.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min