
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jam-filled sweet potato doughnuts
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.3 g
Θερμίδες
976.7 kJ /
232.5 kcal
Λιπαρά
4.4 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
43.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Rum baba
3 Std.
Vegan custard
15 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Rava payasam
50 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min