
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jam-filled sweet potato doughnuts
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
232.5 kcal /
976.7 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
43.4 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1 Std. 45 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Raw lamington slice
1 Std.
Chocolate crackle surprise
2 Std. 30 Min
Banana Nice cream
5 Min
Tri-coloured snow cones
1 Std.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min