
Συσκευές & Αξεσουάρ
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
377 kcal /
1577 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

No Fail Thanksgiving
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTexas Caviar
15 Min
Southern Coleslaw
15 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Green Beans with Peanuts
15 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Coleslaw
10 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Steamed Rice
25 Min
Baked Chili Beans
50 Min