Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
216.2 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1728 kJ /
413 kcal
Λιπαρά
31.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Eating Well Healthy Gut
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Pumpkin Harvest
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Garlic Broccoli
20 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 λεπτ.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 λεπτ.
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 λεπτ.
Spanish Rice
30 λεπτ.
Steamed Rice
25 λεπτ.
Brown Sugar Baked Beans
45 λεπτ.
Chunky Guacamole
10 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.