Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

4.8 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Walnut Arugula Pesto
  • walnuts
    3 oz
  • vegan Parmesan cheese cut into pieces
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • baby arugula
    3 oz
  • fresh baby spinach
    3 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
Roasted Vegetables
  • red beets peeled and cut into wedges
    4 ½ oz
  • red onions cut into wedges
    6 oz
  • butternut squash peeled, cubed (2 in.)
    10 oz
  • kabocha squash cubed (2 in.)
    10 oz
  • sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)
    12 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • cabbage sliced (1 in.)
    15 oz
  • fresh parsley leaves to garnish
  • fresh thyme to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 413 kcal / 1728 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 31.4 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 216.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων