Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)

Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Chipotle Oil
  • chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
    ½ oz
  • safflower oil
    5 oz
  • white wine
    1 ½ oz
Chipotle Sabayon
  • egg yolks from large eggs
    6
  • white wine vinegar
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    4 tbsp
  • maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
    4
Poached Eggs
  • water
    73 oz
  • vinegar
    1 tsp
  • vegetable oil to grease
  • large eggs
    4
  • sourdough bread (1 in. thick), toasted
    4 slices
  • fresh chives sliced, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 958 kcal / 4088 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 62 g
Υδατάνθρακες 74 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων