
Συσκευές & Αξεσουάρ
Okroschka (Kalte Suppe)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser kalt750 g
-
Eier4
-
Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß400 g
-
Frühlingszwiebeln½ Bund
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Dill zum Bestreuen
-
Radieschen (ca. 130 g)½ Bund
-
Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken½
-
Buttermilch kalt500 g
-
Saure Sahne100 g
-
Salz2 - 3 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zucker1 TL
-
Senf1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
279 kcal /
1167 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Russische Küche
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRadieschensuppe mit Kressenockerl
35 λεπτ.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1ωρ.
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 λεπτ.
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1ωρ. 10 λεπτ.
Cremige Möhren-Linsensuppe
35 λεπτ.
Fixes Tomaten-Süppchen
15 λεπτ.
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 λεπτ.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 λεπτ.
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55 λεπτ.
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 λεπτ.
Rauchiger Bohneneintopf
30 λεπτ.
Tortellini-Tomatensuppe
45 λεπτ.