
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Pumpernickel in Stücken300 g
-
Ei1
Belag und Fertigstellung
-
Emmentaler in Stücken100 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, festkochend klein, mit Schale, halbiert400 g
-
Rosenkohl400 g
-
Frischkäse300 g
-
Eier2
-
Senf1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat3 Prisen
-
Pinienkerne30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
366 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
1662 kJ /
397 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Quiches & Tartes
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Kräuter-Zupfbrot
2 Std. 20 Min
Burger Buns
3 Std.
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1 Std. 45 Min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1 Std. 10 Min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Quiche Lorraine
50 Min